ECO 400: Nyt effektivt ventilationsanlæg – perfekt til større boliger

ECO 400 - Nyt effektivt ventilationsanlæg til større boliger

Et nyudviklet ventilationsanlæg fra Genvex lægger sig i toppen blandt markedets mest energieffektive og lever op til både BR18 og BR20. Se videoen, hvor produktchef Christen Lautrup gennemgår de væsentligste detaljer på det nye anlæg.

Genvex lancerer nu seneste skud på stammen af højeffektive ventilationanlæg med varmegenvinding. Det nyudviklede anlæg med navnet ECO 400 er optimeret til brug i parcelhuse og større villaer på op til 450 kvadratmeter samt mindre erhvervsbygninger. Samtidig er det fremtidssikret ved at leve op til både BR18 og BR20.

50 % lavere varmetab
For både hus- og virksomhedsejere, der får installeret aggregatet, giver ECO 400 udsigt til en besparelse på op til 3.000 kroner om året (besparelsen på 3000 kr. svarer til den årlige besparelse for en gennemsnitshusstand ved anvendelse af ventilation med varmegenvinding kontra naturlig ventilation). Det skyldes aggregatets høje energieffektivitet, der opnås ved, at dets modstrømsveksler har en temperaturvirkningsgrad på helt op til 96 %, og at dets ventilatorer er forsynet med energibesparende EC-motorer. Dermed er varmetabet for ECO 400 op til 50 % lavere end for tilsvarende aggregater.

Klaus Kjær, salgschef fra Genvex siger:

”Genvex-teknologien har med ECO 400 igen vist sig at kunne levere de allerbedste anlæg på markedet. Teknologien var banebrydende, da vi lancerede det første Genvex-anlæg for over 40 år siden, og med produkter som ECO 400 er det tydeligt, at teknologien stadig er førende den dag i dag.”

Kan styres via en app
En anden fordel ved det nyudviklede aggregat er, at det uden problemer kan installeres i uopvarmede rum fx på loftet i en villa på grund af den høje varmeisoleringsgrad.

Endvidere leveres anlægget som standard med styring, der muliggør passiv køling med fuldautomatisk bypass, modulerende fugtstyring og kalenderprogram. ECO 400 kan også bestilles med internetgateway, som åbner op for at styre aggregatet via en app på mobiltelefonen.

Læs mere om Genvex Connect her eller se datablad.

Let at betjene
ECO 400 leveres med Optima 251 automatik og er dermed som øvrige anlæg fra Genvex let at betjene. Desuden får installatører og montører, der er kunde hos Genvex, som altid en høj kvalitet af support og service.

Læs mere om ECO 400 her.