Ventilation – App-styring til Genvex-anlæg

Ventilationsanlægget kan nu styres og overvåges fra hele verden

Christian Brydensholt, salgs- og marketingdirektør fortæller: ”Vi er stolte af at tilbyde denne form for brugervenlig styring af vores anlæg. Det er en lige så stor glæde at fortælle, at løsningen også fungerer på de fleste ældre anlæg. Det er jo som at få opgraderet sit nuværende anlæg”.

Der er gode nyheder til boligejere, der ønsker at styre og overvåge ventilationsanlægget, uanset hvor i verden man befinder sig. Genvex tilbyder nu at styre ventilationsanlægget via mobiltelefonen.

Første udbyder på markedet

Genvex Connect kan downloades til mobiltelefonen og forbindes til en tilkøbt Internet Gateway, der forbinder anlægget med routeren i hjemmet. Denne Gateway fungerer også til de fleste ældre anlæg efter en softwareopdatering af dens printboard.

Alle væsentligste funktioner kan styres og overvåges

Med et brugervenligt design og forståelige menuer styres og overvåges flere af anlæggets væsentligste funktioner. Udover at ændre temperaturen og tænde/slukke for eftervarmen, kan man bl.a. ændre ventilationshastighed, se status på sensorer og aflæse fejlmeddelelser. Man kan også tilslutte flere anlæg til app’en, hvis man eksempelvis også har et ventilationsanlæg i sommerhuset.

Genvex Connect kræver Genvex internetgateway og Optima 251/Optima 260 styring.

Remote service og support

En anden væsentlig fordel ved at have ventilationsanlægget koblet til internettet er muligheden for remote service. Det betyder, at Genvex’ serviceteknikere i kundeservice kan koble sig direkte på anlægget i privaten i forbindelse med telefonisk support. Det gør det væsentligt lettere for boligejeren at få hurtig, konkret og korrekt hjælp.

Dansk design og kvalitet

Genvex producerer det originale danske ventilationsanlæg og er pioner inden for varmegenvindingsanlæg og brugsvandsvarmepumper. Nu er Genvex også pioner inden for selve styringen af ventilationsanlæg, og dermed lever firmaet op til et stigende krav fra boligejerne om mobilstyring og fleksibilitet.

Download Genvex Connect på Google Play eller App Store.

Læs mere om Genvex Internet Gateway her.