Om Genvex

Om Genvex

Genvex er en fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som leverer kvalitetsprodukter. 
Seneste udvikling af produkterne har resulteret i PASSIVHUS certificering på flere Genvex-anlæg.

Læs vores historie

Handelsbetingelser

Nedenfor finder du de gældende regler og vilkår for handel med Genvex.

VORES VÆRDIER

Udvikling
Indeklima
Energi
Velvære

Udvikling

I Haderslev har vi egen udviklingsafdeling som hele tiden forbedrer og optimerer vores anlæg samt udvikler kommende produkter. Vi arbejder konstant med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav.

Indeklima

Godt indeklima er lig med velvære. Indeklimaet består af flere ting, men et Genvex anlæg er designet til at optimere 2 af de vigtigste parametre – fugtighed og temperatur. Den rette temperatur sikrer komfort og lav fugtighed fjerner risikoen for problemer med skimmelsvamp.

Energi

Det er vigtigt for miljøet at spare på energien, derfor har vi hos Genvex stort fokus på varmegenvinding og energioptimering. Ved hjælp af de nyeste varmevekslere og den nyeste ventilator- og styringsteknologi sikrer vi det lavest mulige energiforbrug.

Velvære

Godt indeklima er en vigtig del af alle menneskers liv og forbedrer ydeevne og velværet. Et dårligt indeklima øger risikoen for hovedpine, allergi og andre sygdomme. Hos Genvex er godt indeklima derfor blandt de vigtigste parametre når vi designer anlæg – det øger velværet!

CSR

"I en fremgangsrig virksomhed kan man ikke gå på kompromis med spørgsmål, der vedrører lønsomhed, kvalitet, bæredygtig udvikling og socialt ansvar."

Vi arbejder efter disse principper.